Cameraman


Functieomschrijving:

Met camerman bedoelen wij een man, vrouw, non-binair of ander identificerend persoon.

De Cameraman is verantwoordelijk voor het in beeld brengen van (straat)-interviews, specials en presentaties. Hen werkt nauw samen met de rest van het team en is betrokken bij het bedenken en produceren en het editten van het geschoten materiaal. Als het af is stuurt de camerapersoon het door naar de rest van het team om zo samen de laatste puntjes op de 'i' te kunnen zetten. 

Team:

Het team bestaande uit: Social Media Manager, Content Creator, Social Media Vormgever en Cameraman is verantwoordelijk voor de zichtbaarheid van ROATS. Het team bedenkt in overleg samen hoe ze de door hoofdredactie gevraagde content gaan vormgeven. Dat kan zijn in de vorm van een video, podcast, foto, story of iets anders. Het besluit geven ze door aan de redactie en dan gaan ze aan de slag met het maakproces. Aan het einde van elk proces zal de Social Media Manager het product nalopen, goedkeuren en posten.


Wat vragen we van jou?


Wat krijg je daarvoor terug?


Wordt jij onze nieuwe collega?

Ben jij de persoon die we zoeken? Mail dan je motivatiebrief, Cv en Showreel naar roatsmagazine@gmail.com onder vermelding van 'Sollicitatie Camera'. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!